naar Homepagina
  1. Zoover Sports & Events helpt de Reggeborgh Groep met de Schoolschaatsbus

Zoover Sports & Events helpt de Reggeborgh Groep met de Schoolschaatsbus

Deze winter brengt de Reggeborgh Groep schoolklassen naar de schaatsbanen in Deventer en Enschede. De KNSB en de topsponsor starten dit jaar het project de IJstijd Schoolschaatsbus om kinderen kennis te laten maken met de schaatssport. Als trotse partner van TeamNL, heeft Zoover Sports & Events het vervoer voor de schoolkinderen mede mogelijk gemaakt.  

Kun jij je het nog herinneren uit jouw kindertijd? Tijdens de koude, strenge winters stonden veel mensen als kind op het ijs. Uitgerust met een dikke sjaal, muts, wanten en uiteraard een mooi paar ijzers leerden wij vroeger schaatsen. Helaas is dit niet meer zo vanzelfsprekend met de zachte winters van deze tijd. Daarom bedachten de KNSB en Reggeborgh Groep de IJstijd Schoolschaatsbus.

Schaatsles met de klas
Basisscholen in Overijssel die op meer dan 10 kilometer afstand van een ijsbaan liggen, kunnen zich opgeven voor de Schaatsbus op de website van de schaatsbond. Zij krijgen dan de mogelijkheid om met de hele klas een schaatsles te volgen op de schaatsbaan in Deventer of Enschede. Zo wil de schaatsbond het schoolschaatsen toegankelijker maken voor basisscholen.

Sponsor van de schaatssport
Topsponsor de Reggeborgh Groep uit Rijssen wil het jeugdschaatsen in Overijssel op de kaart zetten door de IJstijd Schoolschaatsbus. De bekende broers Ronald en Michel Mulder komen zelf uit deze provincie en zijn de ambassadeurs van de campagne. Inge Wessels van de Reggeborgh Groep zegt het volgende over de nieuwe campagne: “Hierdoor kunnen we nog meer kinderen een kans geven om te leren schaatsen. Wij steunen niet allen het topschaatsen, maar omarmen de schaatssport in al zijn facetten.”  

Sponsoractivatie door Zoover Sports & Events
De Nederlandse Schaatsbond heeft Zoover Sports & Events gevraagd om hen te helpen met de IJstijd Schoolschaatsbus. Mede door het grote netwerk van touringcarbedrijven beschikt Zoover  Sports & Events over de benodigde kennis en ervaring om dit vervoersvraagstuk tot een succes te maken. De IJstijd Schoolschaatsbus is volledig gewrapt met een speciale folie van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor een mooie en professionele uitstraling van de bus tijdens de campagnes. “Het wrappen van een touringcar is een krachtig exposuremiddel welke wij steeds meer inzetten voor merkactivaties. Zo’n groot rijdend reclamebord valt goed op en creëert net dat stukje meer impact.”  Aldus Arne van de Hoek van Zoover Sports & Events. Samen hopen de Reggeborgh Groep, KNSB en Zoover Sports & Events veel kinderen naar het ijs te brengen!
Telefoon 085 - 08 68 300
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Zoover Sports & Events
Zoover Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@zooversportsevents.nl
Telefoon +31 (0)85 08 68 300
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
04:33:06 | 0,08 | zooversportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch