naar Homepagina
  1. Over Zoover Sports & Events

Over Zoover Sports & Events

Trainen, trainen en nog eens trainen. Niet stoppen voordat je het beste uit jezelf of je team hebt gehaald. Je werkt toe naar dat ene moment – die ene wedstrijd. En dan… is het erop of eronder! Sport gaat over winnen, over verliezen, maar belangrijker nog: over meedoen. En dat is waarom wij sport zo leuk vinden. Sport belééf je. Niet alleen als sporter, maar ook als toeschouwer. Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen die beleving kunnen voelen en daarom hebben wij één doel: fans dichterbij topsport brengen.

Een gevoel van trots
Door samen te werken met de KNVB, Team DSM en NOC*NSF geven wij aan deze wens handen en voeten. Naast het organiseren van reizen voor TeamNL fans, verzorgen wij de reizen voor de sporters, staf en familie. Als Zoover Sports & Events zijn we trots dat we op deze manier een steentje mogen bijdragen aan wereldwijde sporttoernooien als Wereldkampioenschappen Voetbal, Olympische Spelen, Grand Slam toernooien en Grand Prix races.

Maar, wanneer we het hebben over fans en beleving, dan gaat dat ook verder dan sport. Wij zijn de officiële vervoerspartner van De Vrienden van Amstel LIVE en de GROOTS concertreeks van Guus Meeuwis. Stuk voor stuk prachtige evenementen, waar je een onvergetelijke avond beleeft met je vrienden, familie of collega’s. 

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Klik dan hier om naar ons profiel bij de Feedback Company te gaan.

Naamswijziging
In 2021 is onze naam veranderd, van Sunweb Sports & Events naar Zoover Sports & Events. Deze nieuwe naam moet zorgen voor een betere naamsbekendheid. Managing director Hans Pluimers: "Het is onze ambitie om met een nieuwe naam uit te groeien tot één van de grootste sporttouroperators van Nederland én daarbuiten. Voor klanten verandert er verder niets. Wij blijven de specialist als het gaat om het verzorgen van reizen voor sporters en fans naar grote sportwedstrijden zoals EK/WK voetbal, Olympische Spelen en evenementen zoals De Vrienden van Amstel LIVE. Contracten blijven bestaan, loketten blijven hetzelfde; dezelfde gezichten, dezelfde kwaliteit." Benieuwd naar het gehele persbericht over deze overgang? Lees deze dan hier.

Leer ons kennen
Onze nieuwsbrief is dé manier om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen, nieuwtjes en arrangementen. Heb je nog vragen of kunnen we jou ergens anders bij helpen? Stuur dan een mail naar info@zooversportsevents.nl of neem telefonisch contact met ons op via 085 - 08 68 300 - We staan je graag te woord!

Telefoon 085 - 08 68 300
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Zoover Sports & Events
Zoover Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@zooversportsevents.nl
Telefoon +31 (0)85 08 68 300
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
21:57:55 | 0,06 | zooversportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch