naar Homepagina
  1. Die onvergetelijke incentive reis, die regelen wij voor jou.

Die onvergetelijke incentive reis, die regelen wij voor jou.

Een incentive betekent een prikkel, drijfveer of motivatie en wordt dan ook gezien als één van de meest effectieve vormen van waardering. Een incentive reis kan een beloning zijn voor je team, na het behalen van bepaalde doelstellingen of wanneer er een jubileum te vieren is. Maar ook om de teamband te versterken. Het heeft een positief effect op de onderlinge relaties in het team.
 
Zoover Sports & Events staat voor je klaar om jou en je team een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Een incentivereis brengt nieuwe energie met zich mee en hier zal nog lang over nagepraat worden. Mede door onze goede samenwerkingen met de KNVB, NOC*NSF en TeamNL kunnen wij jouw incentivereis een sportief tintje meegeven. Sport verbindt en verbroedert. Het schept een gevoel van saamhorigheid en zorgt voor een goede teamspirit.
 
Op basis van jouw persoonlijke wensen, stellen wij een unieke reis samen die volledig aansluit bij jouw wensen en doelstellingen. Dankzij onze ruime ervaring zitten wij boordevol ideeën om jouw incentive reis onvergetelijk te maken. Aan alles wordt gedacht. Wij nemen je het werk graag uit handen en ontzorgen je volledig in de organisatie, voorbereiding en uitvoering van jouw reis.
 
Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Geef dan je wensen aan ons door, zodat wij samen met jou de mogelijkheden kunnen doornemen.
Telefoon 085 - 08 68 300
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Zoover Sports & Events
Zoover Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@zooversportsevents.nl
Telefoon +31 (0)85 08 68 300
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
03:54:00 | 0,08 | zooversportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch