naar Homepagina
  1. Met Zoover Sports & Events ga je onbezorgd op reis

Met Zoover Sports & Events ga je onbezorgd op reis

In de reisbranche zijn diverse organisaties actief waar reisorganisaties zich bij aan kunnen sluiten. Deze organisaties hebben verschillende doelen voor de reisorganisatie én de reiziger. Zo bieden zij bijvoorbeeld een garantie wanneer er iets mis dreigt te gaan met een geboekte reis of de aangesloten reisorganisatie. Hieronder lees je bij welke organisaties Zoover Sports & Events aangesloten is:
 
ANVR-logo-2019-(1).png ANVR
De ANVR is de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Dit is een branchevereniging die de belangen behartigt van reisorganisatoren zoals reisbureaus. De vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap. Ook voor de consument is de ANVR van belang. Als je je reis boekt bij een organisatie die is aangesloten bij de ANVR, biedt dit een aantal zekerheden. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de reis en een nette afhandeling van klachten. Ook weet je zeker dat je je geld terugkrijgt als de reisorganisatie failliet gaat. Reisorganisaties met het ANVR keurmerk zijn namelijk (verplicht) lid van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Meer informatie over ANVR vind je op www.anvr.nl.
 
   
SGR-logo-kleur.png Stichting Garantiefonds Reisgelden
De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis. Meer informatie over SGR vind je op www.sgr.nl.
 
   
logo-sgrz.jpg Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk
Vanaf 1 januari 2017 heeft SGR een garantiefonds voor de zakelijke markt geïntroduceerd: SGR Zakelijk (SGRZ). SGRZ biedt productdekking voor de zakelijke markt. Meer informatie over SGRZ vind je op www.sgrz.nl.  
   
calamiteitenfonds.png Calamiteitenfonds
De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is, (een deel van) de reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren. Daarnaast krijg je de noodzakelijke meerkosten vergoed indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of afbreken. Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis. Meer informatie over het Calamiteitenfond op www.calamiteitenfonds.nl.
Telefoon 085 - 08 68 300
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Zoover Sports & Events
Zoover Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@zooversportsevents.nl
Telefoon +31 (0)85 08 68 300
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
02:03:54 | 0,08 | zooversportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch