Paralympische Spelen | Ticket Only

  • Aanvragen niet meer mogelijk
  • Authorised Ticket Reseller in Nederland
  • Vraag eenvoudig losse wedstrijdtickets aan
  • Support TeamNL tijdens de Paralympische Spelen
Paralympische Spelen Tokyo 2020 | Ticket Only

Via onderstaand aanvraagformulier is het mogelijk om wedstrijdtickets aan te vragen voor de Paralympische Spelen Tokyo 2020. Je kunt de sporten waarvoor je tickets wilt aanvragen aanvinken en in de opmerkingen aangeven welke sessie en categorie je wilt aanvragen per sport. Zodra de tickets zijn toegewezen, zijn deze definitief en is het niet meer mogelijk deze kosteloos te annuleren. Ook is het niet mogelijk tussentijds de aanvraag te wijzigen. Klik hier voor een overzicht van prijzen en categorieën.

Aanvragen zijn mogelijk t/m 26 januari 2020. Na deze datum worden aanvragen niet meer in behandeling genomen.
 


Aanvraagformulier

Paralympische Spelen | Ticket Only

Jouw gegevens
Deze sport wil ik bijwonen
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Kies zelf welke wedstrijdtickets jij wilt aanvragen

Jij kiest zelf welke tickets jij graag wilt aanvragen voor de Paralympische Spelen. Vul hiervoor het aanvraag formulier in. 

De wedstrijdtickets zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Wij bieden wedstrijdtickets aan van categorie A t/m D. Waarvan categorie A de plaatsen met het beste zicht op het veld zijn en categorie D hooggelegen tribunes. Meer informatie over de ticketcategorieën en een overzicht van de zitplaatsen kun je vinden op de officiële website over Tokyo 2020.

Aangezien het wedstrijdschema en de wedstrijdlocaties onder voorbehoud van wijzigingen zijn, raden wij je aan om altijd de officiële website over de Paralympische Spelen 2020 in Tokyo te raadplegen voor informatie over waar en wanneer de wedstrijden gespeeld worden. 

De tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Ook zijn de tickets niet restitueerbaar. Het Organisatie Comité Tokyo 2020 heeft de volgende algemene voorwaarden voor de aankoop en het gebruik van de tickets voor de Paralympische Spelen opgesteld. Lees deze bepalingen en voorwaarden zorgvuldig door voor het kopen en gebruiken van tickets. Door tickets te kopen, ontvangen, bezitten of gebruiken, word je geacht de algemene voorwaarden te hebben begrepen, aanvaard en ermee akkoord te zijn.
Telefoon 085 - 08 68 300
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Zoover Sports & Events
Zoover Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@zooversportsevents.nl
Telefoon +31 (0)85 08 68 300
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
13:13:59 | 0,31 | zooversportsevents | NMT-WEB-118 TourWeb © NetMatch