Olympische Spelen | Periode 4 - Pakket brons

  • 7-daagse vliegreis, vertrek maandag 2 augustus
  • Retourvlucht Amsterdam - Narita per KLM
  • Verblijf in 2-sterrenaccommodatie
  • Wedstrijdtickets uitverkocht
Selecteer hieronder je reisgezelschap en bepaal de kamerindeling. Let op! In dit hotel zijn alleen 1- en 2-persoonskamers aanwezig. Er dient minimaal één persoon boven de 18 jaar per kamer geboekt te worden.
Bepaal je reisgezelschap
Kies de gewenste vertrekdatum
  • Beste prijs/kwaliteit Wij bieden arrangementen aan met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
  • Altijd officiële tickets Door onze directe kanalen garanderen wij altijd officiële tickets.
  • Persoonlijk contact Heb je hulp nodig? Dan zijn we er voor je!

Dag 1 - Maandag 2 augustus '21 - Heenvlucht

Vanaf Amsterdam Schiphol Airport vlieg je om 14.40 uur met een nachtvlucht per KLM naar de Japanse hoofdstad Tokyo en land je op luchthaven Tokyo Narita. Hier kom je in de loop van de ochtend aan.

Dag 2 - Dinsdag 3 augustus '21 - Aankomst in Tokyo

Om 08.40 uur (lokale tijd) land je na een ca. 11 uur durende vlucht op luchthaven Tokyo Narita. Bij aankomst word je verwelkomd door de reisbegeleiding en ontvang je een welkomstenveloppe. De transferbus brengt je naar je hotel, waar je drie nachten verblijft op basis van logies en ontbijt.

Je dagen zijn volledig naar eigen invulling. Woon jij vandaag al je eerste wedstrijd bij? Of maak je kennis met wat deze fantastische stad je allemaal te bieden heeft?

Dag 3 - Woensdag 4 augustus '21 - Eigen invulling

Je dag begint met een ontbijt in je hotel. Heb jij tickets weten te bemachtigen voor een evenement dat vandaag plaatsvindt?! Of heb jij vandaag gepland om de stad te ontdekken? 

De perfecte manier om door Tokyo te reizen is het openbaar vervoer. Met de opgewaardeerde Suica-card (1500 Yen) vind jij je weg door deze wereldstad. Bereid goed voor welke route je neemt om bij je eindbestemming te komen. In deze dichtbevolkte stad, met meer dan 200 metrostations, vind je hier snel je weg. Meer informatie over de Suica-card vind je onder het tabblad 'Suica-kaart'.

Dag 4 - Donderdag 5 augustus '21 - Eigen invulling

Met een ontbijt in je hotel start je de dag. De rest van de dag kun je vrij invullen.

Er zijn twee hoofdzones aangewezen, waarin een totaal van 39 venues het speelveld vormen voor de Olympische Spelen 2021. De 'Heritage Zone' herbergt verschillende venues die ook werden gebruikt in 1964, het jaar dat de vorige editie van de Olympische Spelen plaats vond in Japan. Daarnaast is er ook de 'Tokyo Bay Zone', hier bevinden zich de nieuwe venues, die symbool staan voor de toekomst van de stad.

De kruising van deze twee zones vormen het hart van de Spelen. De locatie waar de atleten en teams verblijven, Het Olympische dorp. Meer lezen over de verschillende venues? Kijk dan eens op deze pagina.

Dag 5 - Vrijdag 6 augustus '21 - Eigen invulling

Met een ontbijt in je hotel start je de dag. De rest van de dag kun je vrij invullen.

Het is een leuke ervaring om eens vanuit de hogere gebouwen de Shibuya Crossing te bekijken. Het drukste kruispunt ter wereld. Maar nog leuker om er overheen te lopen. Tijdens het spitsuur steken hier gemiddeld 2500 mensen tegelijk over. In dit gebied zijn veel leuke winkels en restaurants te vinden.

Dag 6 - Zaterdag 7 augustus '21 - Eigen invulling

De dag start met een ontbijt in je hotel. De rest van de dag kun je weer geheel naar keuze invullen. Heb jij wedstrijdkaarten voor een finalewedstrijd? Of wordt dit een dag om de stad Tokyo beter te leren kennen.

Een van de hotspots in Tokyo is het Mori Building Digital Art Museum. Dit museum richt zich volledig op de digitale kunst. Je vindt hier verschillende kunstwerken waar kleurrijke visualisaties gecombineerd worden met de nieuwste technische snufjes. Wandel door een veld van digitale bloemen en geniet van de voorbij lopende levensgrote olifanten.

Dag 7 - Zondag 8 augustus '21 - Terugvlucht en aankomst in Amsterdam

Het is tijd om uit te checken. De transferbus staat klaar bij het hotel om je naar de luchthaven te brengen. Om 10.20 uur (lokale tijd) vertrekt het vliegtuig vanaf Tokyo Narita naar Amsterdam Schiphol.
De vliegreis duurt circa 11,5 uur. Om 15.00 uur (lokale tijd) land je in Amsterdam en zit deze bijzondere reis erop!
 
Genoemde tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen

Is dit iets voor jou?

Tijdens de 7-daagse vliegreis van 2 augustus tot en met 8 augustus 2021 zou je onder andere onderstaande evenementen en wedstrijden kunnen bezoeken. Of je daadwerkelijk de tickets kunt boeken, is afhankelijk van de beschikbaarheid op het moment van het boeken van de reis. Hoe eerder je boekt, hoe meer keuze er is in het ticketaanbod.

Beachvolleybal, finales

Met slechts twee spelers per team en de bijkomende variabelen als zand, zon en wind, is beachvolleybal een intensieve sport om te spelen, maar des te spectaculairder om te zien! Naast kracht, snelheid en behendigheid is tactiek een belangrijk onderdeel van de sport. Wist jij dat beachvolleyballers continu achter hun rug met vingers signalen doorgeven aan hun medespeler? Op 6 augustus vinden de finales voor de vrouwen plaats in het zand van het Shiokaze Park, de mannen strijden op 7 augustus om het eremetaal. Een echte aanrader!

Turnen, diverse finales

Artistieke gymnastiek, ook wel turnen genoemd, is een van de drie disciplines in de Olympische gymnastiek. De andere twee disciplines zijn ritmische gymnastiek en trampolinespringen. Op 3 augustus vinden onder andere de finales op de brug met de gelijke leggers en de rekstok plaats voor de mannen. Heel Nederland zal vol spanning voor de buis zitten indien "de Flying Dutchman" wederom deze finale weet te behalen. In 2012 behaalde hij Olympische goud na een fenomenale oefening op de rekstok. Zit jij op de tribune in Tokyo? 

Hockey, finales

De Nederlandse hockeyers staan op de kaart bij de Olympische Spelen! Wist jij dat Nederland maarliefst zeventien Olympische hockeymedailles heeft veroverd en daarmee de tweede plaats op de hockey medaillespiegel inneemt? De voorrondes van hockey beginnen op al 24 juli. De finales in het hockey worden door de mannen op 5 augustus en door de vrouwen op 6 augustus gespeeld. Ben jij er bij om de teams aan te moedigen?

Honkbal, finale

De sporten honkbal en softbal werden na de Spelen van 2008 geschrapt van het Olympische programma. Echter, tijdens de Olympische Spelen van 2020 keren beide sporten weer terug! In Amerika is honkbal bijna verweven in de cultuur en zij mogen zelfs twee teams van de zes teams afvaardigen voor deze competitie. Met ook een plaats voor Japan als gastland, blijven er nog drie plaatsen over in de Olympische honkbalcompetitie. De finale van het honkbal staat garant voor spektakel in het Yokohama Baseball Stadium en wordt gespeeld op 7 augustus.

Kies zelf welke wedstrijdtickets je bijboekt

Voor jouw Olympische reis naar Tokyo beslis je zelf welke wedstrijden je bezoekt. Tijdens het boekingsproces kun je tot maximaal 8 wedstrijdtickets per persoon selecteren. Mocht je meer wedstrijdtickets willen bijboeken, dan kan dit in onze ticketshop. De ticketshop is een aparte webshop, waardoor de ticketvoorraad kan verschillen van de voorraad die beschikbaar is voor pakketreizen.

De wedstrijdtickets zijn opgedeeld in verschillende categorieën. Wij bieden wedstrijdtickets aan van categorie A t/m D. Waarvan categorie A de plaatsen met het beste zicht op het veld zijn en categorie D hooggelegen tribunes. Meer informatie over de ticketcategorieën en een overzicht van de zitplaatsen kun je vinden op de officiële website over Tokyo 2020.

Aangezien het wedstrijdschema en de wedstrijdlocaties onder voorbehoud van wijzigingen zijn, raden wij je aan om altijd de officiële website over de Olympische Spelen 2020 in Tokyo te raadplegen voor informatie over waar en wanneer de wedstrijden gespeeld worden. 

De tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. Ook zijn de tickets niet restitueerbaar. Het Organisatie Comité Tokyo 2020 heeft de volgende algemene voorwaarden voor de aankoop en het gebruik van de tickets voor de Olympische Spelen opgesteld. Lees deze bepalingen en voorwaarden zorgvuldig door voor het kopen en gebruiken van tickets. Door tickets te kopen, ontvangen, bezitten of gebruiken, word je geacht de algemene voorwaarden te hebben begrepen, aanvaard en ermee akkoord te zijn.

Gegarandeerd aanwezig bij Nederlandse teams

Voor de voorrondes van de teamsport handbal is nog niet bekend in welke sessie het Nederlands team op bepaalde dagen zal spelen. Om jou te kunnen garanderen dat je aanwezig bent bij de wedstrijd waarin het Nederlandse team speelt, heeft Zoover Sports & Events NL-Garantie tickets ontwikkeld. 

Voorbeeld*:
Op dinsdag 25-7-2021 worden er voorrondes gespeeld voor handbal door de vrouwen. De mogelijke sessies waarin het Nederlandse team op die dag speelt, zijn hieronder weergegeven. Wanneer je een NL-Garantie ticket boekt voor deze speeldag, zorgen wij ervoor dat je het wedstrijdticket voor de sessie van het Nederlandse team ontvangt!
 
Sessiecode Datum Starttijd Eindtijd  Sessie informatie Wedstrijdlocatie
TOHBL04 25-7-2021 09:00 12:30 Handbal - Vrouwen Voorronde Yoyogi National Stadium
TOHBL05 25-7-2021 14:15 17:45 Handbal - Vrouwen Voorronde Yoyogi National Stadium
TOHBL06 25-7-2021 19:30 23:00 Handbal - Vrouwen Voorronde Yoyogi National Stadium
TOHA2507 NL GR 25-7-2021 Nog niet bekend Nog niet bekend Sessie van het Nederlands team Yoyogi National Stadium

Let op! Zoals in het voorbeeld te zien, zijn de mogelijke sessies verspreid over de gehele dag. Houd hiermee rekening in je planning voor deze dag (c.q. andere wedstrijdbezoeken op deze dag), omdat je pas kort van te voren weet in welke sessie Nederland daadwerkelijk speelt.

Wat als het Nederlandse team uitgeschakeld wordt?
Helaas kunnen we niet voorspellen of een Nederlands team de voorrondes doorkomt en de kwart finale, halve finale en finale haalt. Indien je een NL-Garantie ticket voor een kwart finale of halve finale boekt en het Nederlandse team haalt deze wedstrijd niet, mag je zelf beslissen welke kwart finale of halve finale je van die dag wilt bijwonen! Tip: voor finalewedstrijden zijn er geen NL-Garantietickets te boeken, omdat er maar één finale is. Wil je een finale bijwonen, kun je dus hiervoor de reguliere finale ticket kopen.

NL-Garantietickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan derden. NL-Garantietickets zijn niet restitueerbaar.

Reis met een prepaid chipkaart door Tokyo

Bij onze pakketreizen naar de Olympische Spelen is een Suica-kaart, opgewaardeerd met 1500 Yen, inbegrepen. Je ontvangt deze bij aankomst op de luchthaven in Tokyo. Suica-passen werken volgens hetzelfde principe als de Nederlandse OV-chipkaart. De Suica-kaart kan niet alleen gebruikt worden op de JR-Eastlijnen, bussen en metro's in Tokyo, ook in winkels op of rond metro stations kun je kleine aankopen betalen met de passen. Zelfs sommige taxi’s kun je in Tokyo betalen met de passen. Alle mogelijkheden van de pas kun je vinden op deze website. Let op: de Suica-kaart is niet geldig op de Shinkansen.

Het openbaar vervoernetwerk in Japan is zeer uitgebreid. Het Japanse openbaar vervoer staat bekend om zijn stiptheid en ondanks dat dagelijks massa's mensen zich verplaatsen met het openbaar vervoer, voelt het vrijwel nooit chaotisch. Tijdens de Olympische Spelen bezoeken tot enkele miljoenen extra mensen Tokyo, waardoor er drukte verwacht wordt in het openbaar vervoer. Het is van belang hier voldoende rekening mee te houden in je tijdsplanning rondom de wedstrijden.

Belangrijk! Nieuwe regelgeving voor reissom boven €3635,- p.p.

Voorafgaand aan de reis en tijdens de reis kunnen er zich gebeurtenissen voordoen die zonder verzekering vervelende financiële gevolgen kunnen hebben. Een goede reis- en annuleringsverzekering zijn dan ook belangrijk. Wij willen je erop wijzen dat vanaf 1 oktober 2018 een nieuwe regeling geldig is.
 
Premielimit op de annuleringsverzekering
Indien je geboekte reis korter dan 3 maanden duurt, dan mag de maximale premie (excl. assurantiebelasting en poliskosten) niet hoger zijn dan €200,- per persoon. Hierdoor is het maximaal te verzekeren bedrag €3635,- per persoon.

Voor "Olympische Spelen | Periode 1 - Pakket goud, Periode 3 - Pakket goud en Periode 4 - Pakket brons, zilver en goud" komt de reissom per persoon boven dit bedrag uit. Dit betekent dat je onderverzekerd bent. In het geval van onderverzekering heb je bij annulering bij een verzekerde gebeurtenis, bij uitkering slechts recht op een gedeelte van de reissom.
 
Wil je meer informatie over onderverzekering? Bekijk dan deze pagina of neem telefonisch contact met ons op via 085 - 08 68 300.
Telefoon 085 - 08 68 300
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Zoover Sports & Events
Zoover Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@zooversportsevents.nl
Telefoon +31 (0)85 08 68 300
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
14:17:27 | 0,67 | zooversportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch