Grand Prix België 2021 | Groepsarrangement

  • Grand Prix van België in 2021 beleven
  • Interesse? Vul vrijblijvend het aanvraagformulier in!
  • Mogelijk inclusief ticket en vervoer
  • Bepaal je eigen opstapplaatsen
Grand Prix België 2021 | Groepsarrangement

De Grand Prix van België vindt plaats op 29 augustus 2021. Kun jij net als vele Formule 1-fans niet wachten tot je deze race samen met je vriendengroep of personeelsvereniging weer van dichtbij kunt meemaken? Wij maken graag een groepsarrangement op maat voor jullie! Vul het onderstaande aanvraagformulier zo volledig mogelijk in. Dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug met een passend voorstel.


Aanvraagformulier

Grand Prix België 2021 | Groepsarrangement

Groepsinformatie
Categorie ticket
Contactgegevens
Overige opmerkingen

Hoe ziet de dag eruit?

Bij een groepsarrangement mogen jullie zelf de opstapplaats kiezen. Willen jullie nog een extra opstappunt toevoegen dat op de route gelegen is, dan is dat uiteraard geen probleem. In de zeer vroege ochtend vertrekken jullie vanaf jullie eigen gekozen opstapplaats(en) naar het circuit van Spa-Francorchamps, gelegen in de Belgische Ardennen. De aankomst bij het circuit zal om ca. 08:00 uur 's ochtends zijn. Voordat de zwaargewichten van de Formule 1 het tegen elkaar opnemen, is er genoeg te zien op het circuit. Vanaf 09:00 uur worden er namelijk wedstrijden verreden voor de GP2 Series, Formule 2 en de Porsche Supercup!

Er zijn op het circuit genoeg mogelijkheden om tussen de middag wat te eten en te drinken, zodat jullie helemaal klaar zijn en kunnen genieten van het spektakel dat om 15:10 uur losbreekt en waarvoor jullie gekomen zijn: de Grand Prix van België! Na afloop van de race vertrekken jullie weer naar Nederland, waar jullie, afhankelijk van de opstapplaats, in de late avond aankomen.

Ticketinformatie

Hieronder vind je de omschrijving van de ticketcategorie Staanplaats Brons.

Staanplaats Brons

Met een staanplaats Brons ticket heb je toegang tot een groot deel van het circuit waardoor je zelf je plek uit kunt kiezen. Je mag onder andere een klapstoel en eten en drinken meenemen, waardoor je optimaal kunt genieten van deze dag. Op meerdere plaatsen zijn grote videoschermen geplaatst, zodat je niks van de race hoeft te missen. Er zijn zelfs enkele tribunes aanwezig waar je toegang tot hebt met je staanplaats Brons ticket.

Circuitinformatie

Benieuwd waar de Grand Prix van België verreden wordt? Je leest het hier.

Circuit van Spa-Francorchamps

Dit circuit wordt door veel coureurs als het mooiste circuit ter wereld beschouwd. Het is ondanks de vele vernieuwingen nog steeds een authentiek en oud racecircuit dat de natuurlijke glooiingen van het landschap volgt.

De eerste Grand Prix van België werd in 1925 op dit circuit georganiseerd. Het toenmalige circuit had een lengte van 14 km. Er werd destijds gebruik gemaakt van de openbare weg tussen Francorchamps en Malmedy tot Burnenville. Tot 2000 bestond ook het nieuwe circuit nog voor bijna de helft uit gewone rijkswegen, die buiten de wedstrijddagen open stonden voor het gewone verkeer. Sinds 2000 is het echter een permanent afgesloten racecircuit.

Telefoon 085 - 08 68 300
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
Zoover Sports & Events
Zoover Sports & Events
Aagje Dekenstraat 51
8023 BZ Zwolle
Email info@zooversportsevents.nl
Telefoon +31 (0)85 08 68 300
KvK 05059071
BTW nr. NL805657915B01
IBAN NL96 RABO 0345 5999 18
01:56:43 | 0,33 | zooversportsevents | NMT-WEB-119 TourWeb © NetMatch